PVS HOVENIERS IS HET HOVENIERSBEDRIJF UIT DEN BOSCH VOOR PRACHTIGE HOUTEN VERANDA'S, TUINHUISJES EN BLOKHUTTEN IN UW TUIN.

Een houten veranda of overkapping
Houten veranda’s geven meer leefplezier, verlengen het buitenseizoen en het is dé plek om met vrienden en familie te ontspannen. Wil je ook een houten veranda aan je huis? PVS Hoveniers maakt voor u houten veranda’s op iedere door u gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek, ontwerpen we de houten veranda op maat voor jou. Dit doen we met de grootste zorg voor de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen we een lange en onbezorgde levensduur. De houten veranda kan in de stijlen strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Gebruikte houtsoorten kunnen bijvoorbeeld larikshout, douglashout, eikenhout, geimpregneerd hout of vurenhout zijn. Uw wensen staan voorop.

Houten veranda op maat
Een houten veranda kan bevestigd zijn aan bijvoorbeeld uw woning of tuinhuis.  Een houten veranda is leverbaar in diverse uitvoeringen zoals een houten veranda met een platdak of een veranda met een aflopend dakpannen dak. U kunt zelf de afmeting, dakvorm, dakbedekking en houtsoort samenstellen. Een houten veranda kunnen wij maken in dezelfde stijl als uw woning. Een modere veranda met strakke lijnen en een platdak. De houten veranda wordt gemaakt van larikshout, douglashout, eikenhout, geimpregneerd hout of vurenhout. U zegt het maar en wij maken het op voor u op maat. Een veranda kan ook perfect gecomineerd worden met een tuinhuis, blokhut, houten schuur, houten chalet of houten garage. 

Wat is de meerwaarde van een houten veranda

  • Geen zorgen om een regenbui
  • Ideaal voor een tuinfeest of BBQ
  • Schaduwrijke plek op een zomerse dag
  • Tuinmeubilair staat meteen droog en beschermd

Wat is de ideale plaats voor een houten overkapping?
Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Waar de zon 's middags aan de hemel staat speelt hierin een belangrijke rol. Een gunstige ligging van de houten veranda in uw tuin is dus van groot belang. Gelukkig kan een overkapping ook prima een opzichzelfstaand element zijn in uw tuin.

Houten blokhut
De mooiste blokhutten vindt u bij PVS Hoveniers uit Den Bosch. Tevens is het mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken. Zo leveren wij altijd houten blokhutten die naar ieders smaak, indeling en wens voldoen. Of u nu zoekt naar grote, kleine, eenvoudige, luxe of moderne blokhutten, PVS Hoveniers kan ze voor u leveren en installeren. U kunt ook kiezen voor kleine modellen houten blokhutten zodat dit de ideale bergruimte is voor bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap.